Pharmalife në listën e 1.7% kompanive më të suksesshme në Mal të Zi.

Pharmalife në listën e 1.7% kompanive më të suksesshme në Mal të Zi.

Me krenari njoftojmë partnerët dhe klientët tanë që kompania jonë këtë vit është rënditur në listën e 1.7% kompanive më solvete dhe më mirë të udhëhequra në Malit të Zi dhe kështu fitoi certifikatën e përsosmërisë së biznesit.

Kusht për këtë certifikatë është përcaktuar në bazë të 18 parametrave të rendimentit dhe të likuiditetit, statusin e kompanisë në aftësisnë paguese, borxhet, pezullimin e llogarisë dhe gjykimit, çka është metodologjia Europiane për llogaritjen e aftësisë paguese.

Ky konfirmim është një tregues i besueshëm i stabilitetit financiar dhe cilësinë e kompanisë, ofron prestigjin dhe përparësi në përzgjedhjen krahas kompanive konkurrente në vend dhe në tregun ndërkombëtare.

Pharmalife u themelua 2012 në Ulqin si një biznes i vogël familjar në fushën e shitjes me pakicë të ilaçeve dhe pajisjeve mjekësore me hapjen farmacisë Pharmalife ë qendër të Ulqinin. Sot Pharmalife është rritur në një zinxhir farmacive, importues të shtesave ushqimore dhe kozmetike në tregun e Malit të Zi dhe punëson deri në 18 punëtorë.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *