Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Me krenari njoftojmë partnerët dhe klientët tanë që kompania jonë këtë vit është rënditur në listën e 1.7% kompanive më solvete dhe më mirë të udhëhequra në Malit të Zi dhe kështu fitoi certifikatën e përsosmërisë së biznesit.

Kusht për këtë certifikatë është përcaktuar në bazë të 18 parametrave të rendimentit dhe të likuiditetit, statusin e kompanisë në aftësisnë paguese, borxhet, pezullimin e llogarisë dhe gjykimit, çka është metodologjia Europiane për llogaritjen e aftësisë paguese.

Ky konfirmim është një tregues i besueshëm i stabilitetit financiar dhe cilësinë e kompanisë, ofron prestigjin dhe përparësi në përzgjedhjen krahas kompanive konkurrente në vend dhe në tregun ndërkombëtare.

Pharmalife u themelua 2012 në Ulqin si një biznes i vogël familjar në fushën e shitjes me pakicë të ilaçeve dhe pajisjeve mjekësore me hapjen farmacisë Pharmalife ë qendër të Ulqinin. Sot Pharmalife është rritur në një zinxhir farmacive, importues të shtesave ushqimore dhe kozmetike në tregun e Malit të Zi dhe punëson deri në 18 punëtorë.

Ponosno obavjestavamo nase partnere i cijenjene kupce da se naša kompanija ove godine nalazi na listi od 1,7% najlikvidnijih i najkvaltetnije vođenih crnogorskih firmi i time stekli Sertifikat poslovne izvrsnosti.

Uslov za Sertifikat poslovne izvrsnosti se određuje na osnovu 18 parametara uspješnosti i likvidnosti, statusa solventnosti preduzeća, zaduženja, blokada računa i suđenja, prema evropskoj metodologiji izračunavanja boniteta.

Potvrda ovog tipa pouzdan je pokazatelj finansijske stabilnosti i kvaliteta rada firme, osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na konkurentske firme na domaćem i inostranom tržišu.

Pharmalife je osnovana 2012 godine u Ulcinju kao mala porodična firma u domenu trgovine na malo lijekovima i medicinskim sredstvima otvaranjem Apoteke Pharmalife u Centru Ulcinja. Danas je Pharmalife stasao u lanac apoteka, uvoznik suplemenata i kozmetiike za tržste Crne Gore i zapošljava od 12 do 18 radnika.

At ille non pertimuit saneque fidenter: Istis quidem ipsis verbis, inquit; Claudii libidini, qui tum erat summo ne imperio, dederetur. Ex eorum enim scriptis et institutis cum omnis doctrina liberalis, omnis historia.

Sistante, hoc natura videlicet vult, salvam esse se, quod concedimus; Quae quidem vel cum periculo est quaerenda vobisi varietatem diceres, intellegerem, ut etiam non dicente te intellego; Earum etiam rerum, quas terra gignit, educatio quaedam et perfectio est non dissimilis animantium.

Virtutis, magnitudinis animi, patientiae, fortitudinis fomentis dolor mitigari solet. Utrum igitur tibi litteram videor an totas paginas commovere? Quis tibi ergo istud dabit praeter Pyrrhonem, Aristonem eorumve similes, quos tu non probas.

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Post Formats is a theme feature introduced with Version 3.1. Post Formats can be used by a theme to customize its presentation of a post.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus – more on WordPress.org: Post Formats

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Read more