Perferendis rendae fugia rchite beatae repderit vitae recaae debitis ae facere quidem animi placeat mentur at vltib uod numm partur libero tum.

O nama

Home O nama
O nasoj kompaniji

Apoteke "Pharmalife"

Apoteka "Pharmalife" koja je kao zdravstvena ustanova osnovana 2012 godine kao rezultat opredjeljenja da svojim učešćem u programima unaprijedjenja javnog zdravlja aktivno utiče na podizanje opšteg nivoa usluga u oblasti zdravstvene zaštite. Zdravstvenu ustanovu je osnovala i vodi mr.ph. Mehrixhana Dervishi Llazorja, a prepoznatljivost i visok standard apoteka rezultat je njenog opredjeljenja da svojim učešćem u programima unaprjeđenja javnog zdravlja aktivno utiče na podizanje opšteg nivoa usluga u oblasti zdravstvene zaštite.

Ciljevi i Visija Pharmalife

Farmaceuti u Pharmalife prate savremena stručna i naučna dostignuća u oblasti farmakoterapije što im omogućava pružanje kvalitetnih informacija o ljekovima i određenim vrstama medicinskih sredstava, davanje savjeta za njihovu pravilnu upotrebu, kao i sprovođenje preventivnih mjera za očuvanje i zaštitu zdravlja stanovništva, odnosno, promociju zdravlja i zdravijeg načina života.

Danas, je zdravstvena ustanova „Pharmalife“ lanac apoteka i  broji 7 apoteka u Ulcinju i Baru.

Nasi Projekti

„Pharmalife“ je uvoznik i distributer nekoliko brodova suplemenata i dermo-kozmetike koji se mogu kupiti u apotekama sirom Crne Gore.

„Pharmalife“ je nosilac projekta apoteke online  eApoteka.ME koji je smisljan i realizovan oslanjajući sa na IT i marketing Tim same kompanije Pharmalife i predstavlja cjelokupni asortiman artikala osim generičkih ljekova.   

Our Team Members

Oue Creative Team

Aliquam sodales justo sit amet urna auctor scelerisquinterdum leo anet tempus enim esent egetis hendrerit vel nibh vitae ornar sem velit aliquam facilisivitae finibus risus feslin is hendrerit vel nibh vitae ornar uspendisse consequat quis sem.
Web Developer
Event Organizer
Marketing Head
Sales Manager